Snapchat Selfie with cherry flowers. Grayscale Image. Photo by Julia Kalman

INSTAGRAM SAU… FACEBOOK?

Aseară încercam să-mi pun în ordine gândurile, mai ales, în legătură cu Instagram și Facebook.

Aceste platforme oferă o oportunitate minunată de a explora, descoperi și de a ne bucura de lumea din jurul nostru. De la galerii de artă pline de capodopere, destinații de călătorie mirifice… la cântăreți/compozitori/actori/muzicieni/artiști plastici/oameni de știință/scriitori 😊 care își transmit poveștile lor sincere sau… oameni frumoși care au ceva de spus, Insta și Facebook oferă o serie de opțiuni captivante pentru orice stare de spirit.

Instagram este ca un album personal, ideal pentru relaxarea pe drum sau după o zi de lucru sau… pentru a ne inspira să alegem o destinație de călătorie. Este o lume populată de mileniali și în general, de tineri.

Fiind un deliciu vizual, Instagram ne permite să explorăm o gamă largă de fotografii și citate hipnotizante. De pildă, pe pagina mea, veți întâlni afirmații motivaționale și imagini seducătoare… doza perfectă de inspirație zilnică!

Veniți să vă pierdeți în frumusețea nesfârșită!

Mă găsiți aici:

https://www.instagram.com/juliakalmanwrites/

Dar așteptați, există și Facebook! Vreți să fiți la curent cu cel mai recent conținut? Urmăriți pagina mea de Facebook – este o modalitate excelentă de a afla ce public, plus articole exclusive de pe blogul meu! Având o platformă de aproape 2 K Followers ai paginii și 5 K Followers ai profilului public, pot trage concluzii (oarecum) obiective privind audiența mea. E vorba despre bărbați, între 45 și 54 de ani, dar și bărbați de peste 54 de ani.

Cu toate acestea, întotdeauna am simțit o susținere deosebită din partea prietenelor, atât prin aprecieri, comentarii, cât și prin participarea efectivă la evenimente.

Profit și de această ocazie pentru a le mulțumi tuturor, pentru susținere și pentru toată 💗.

De la prietenia virtuală la cea reală este un singur pas și sunt recunoscătoare tuturor celor care l-au făcut, venind să mă cunoască la evenimente publice sau private.

Mai jos, pagina mea și profilul public:

https://web.facebook.com/juliakalmanTXT

https://web.facebook.com/profile.php?id=100006261335057

În încheiere, adaug că Instagram și Facebook sunt aplicații surori. Cu o instalare rapidă, ar fi cu adevărat regretabil să nu profitați de ambele.

Deci, ce mai așteptați? Poftiți pe Instagram. Urmați-mă pe contul meu de Instagram și apăsați pe butonul “Like” al paginii mele de Facebook pentru a face parte dintr-o comunitate de oameni inspiraționali, pasionați de frumos.

💗Vă aștept alături de mine, dorindu-vă o seară extraordinară, plină de liniște… și pasiune 💗!


%d bloggers like this: