TRUCURI CĂRTURĂREȘTI (2)

Hey!

În ultimii ani, am petrecut mai mult timp în grupuri de scriitori de limbă engleză. Le-am oferit feedback și am primit recomandările lor, am scris recenzii și am schimbat păreri. Recent, am publicat prima mea carte scrisă în întregime în limba engleză, ce-i drept, o carte de non-ficțiune, THE BEST KEY TO LOSING WEIGHT, care a motivat primirea mea în Non Fiction Authors Association CA.

Din această experiență, s-a născut ideea acestor articole bilingve care prezintă diverse trucuri legate de scrierea creativă și arta hibridă. Sunt exerciții inspiraționale pe care le-aș putea relua oricând, deși am împlinit unsprezece ani de la debutul în volum și șase ani de la publicarea romanului Antimemoriile unei Muze, prima creație reprezentativă pentru mine. Înainte de toate, sunt un scriitor de ficțiune, iar primirea în Asociația Creatorilor de Ficțiune din România mă onorează.

Și acum, partea cea mai bună:

Vrei feedback pentru scrierile tale? Îmi poți trimite textul într-un comentariu sau la adresa: juliakalmanblog@gmail.com

Eveniment 2: “RED” / Performance by Julia Kalman

Vorbeam de… arta hibridă. E o formă de artă aflată la granița artelor cu științele și ficțiunea.

Ei bine, seria de articole care a debutat în urmă cu două săptămani și care continuă astăzi, va prezenta câteva evenimente de tip performance art pe care le-am organizat începând cu anul 2017.

Și în cadrul expoziției de artă plastică SIAJ@SIMEZA, București, pe 25 și 27 august 2022, am explorat arta hibridă. Am fost 2025 de creatori-improvizatori. Am făcut literatură vie, fără transcripție, cu timiditate, din smerenie, cu emoție, căldură și multă dragoste față de artiștii plastici expozanți Otilia Borș, Dan Botezan.

Feedback:

Observații:

Adresez reînnoite mulțumiri U.A.P.R., Galeriei de Artă “Simeza,” artiștilor plastici expozanți, precum și tuturor invitaților, pentru participare și implicare în acest eveniment.

Atașez un mini-video fragment de la eveniment și imagini.

Ei bine, asta e totul pentru astăzi!

Please like, share & subscribe!

Și vizitează cărțile mele pe link-ul de Amazon. Costă doar 2,99 $ fiecare, adică 13 lei.

De astăzi în două săptămâni, urmează… un alt eveniment literar… inspirațional… deci fii pe fază!

Până atunci: Have a good night, everybody! And: Have a good body book every night!


%d bloggers like this: